Welkom bij Bean Supply

Eerlijke koffie

Een eerlijke koffie keten ontstaat bij een eerlijke handelsverhouding. Waar de koper en de boer elkaar als gelijke behandelen en directe handel met elkaar voeren. Waar de vraag wordt gesteld hoeveel iemand voor zijn product wil in plaats van wurgcontracten te laten tekenen. Waar de boer garantie krijgt dat de koper volgend jaar terugkomt zodat hij naast zijn levensonderhoud kan investeren in zijn/haar bedrijf. Waar de koffieboer in contact wordt gebracht met de brander en samen kunnen nadenken over nieuwe ideeën. Waar de koffieboer steeds betere koffie gaat produceren en een sterkere handelspositie in deze oneerlijke wereld krijgt. Zodat we de koffieproducerende landen niet gaan zien als een verdienmodel maar als een gelijkwaardige handelspartner.

Over ons

Wie zijn wij

Wij zijn Sam en Niels en proberen nu een aantal jaar eerlijke koffie op kantoor en bij de mensen thuis te krijgen. Dit willen wij op een zo transparant mogelijke manier doen. Transparantie is een woord dat ons naar het hart gaat. Wij willen laten zien wat ons bedrijf doet. Waar komt jouw koffie vandaan en wie produceert jouw koffie. Hoeveel heeft de boer in het land van oorsprong gekregen voor zijn groene koffie? Op welke wijze is de koffie naar Nederland gebracht. Wat verdient Bean Supply aan mijn aankoop. Het zeggen is één, het laten zien en bewijzen is twee. Door te laten zien wat wij doen en dit te staven door middel van documentatie kunnen wij gecontroleerd worden door onze eigen klanten.

Kantoor

Bean Supply voelt zich thuis in een kantoor die waarde hecht aan de oorsprong, de boer, het verhaal en steengoede koffie. Bean Supply ontzorgt en verzorgt uw koffiebeleving op kantoor met onze koffiebonen, thee specialiteiten, melk, chocolade en toebehoren. Wij leveren espressomachines voor kleine en grote kantoren inclusief volledige onderhoudscontracten.

Thuis

Bean Supply brandt voor een unieke koffie ervaring thuis waar eerlijke maar vooral lekkere koffie ons doel is.

Meer informatie nodig

Neem dan contact met ons op via:

Telefoon

06-41 31 46 27

Email

Info@beansupply.nl
bakkie@beansupply.nl